Wielsbekestraat 62 | 8780 Oostrozebeke | 056 66 39 53 | 42printing@telenet.be
BESCHERMEN VAN UW PRIVACY
Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.
Zo snapt u precies hoe wij werken.
42 PRINTING hecht belang aan uw privacy en gaat zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Alle gegevens die verzameld worden via onze website worden vrijwillig verkregen. De verantwoordelijken voor de verwerking van deze gegevens respecteren de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van persoonlijke gegevens, en de GPDR-richtlijnen conform de Europese privacywetgeving, die van kracht zijn vanaf 25 mei 2018.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van www.42printing.be. U dient zich ervan bewust te zijn dat www.42printing.be niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
www.42printing.be respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
 
PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT
42 PRINTING kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt
van de diensten van 42 PRINTING en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een
contactformulier op de website aan 42 PRINTING verstrekt. 42 PRINTING kan de
volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
WAAROM 42 PRINTING GEGEVENS NODIG HEEFT
 
42 PRINTING verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan 42 PRINTING uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het
uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening, klanten beheer en facturatie.
 
 
HOE LANG 42 PRINTING> GEGEVENS BEWAART
42 PRINTING bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.
 
 
DELEN MET ANDEREN
42 PRINTING verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
 
 
IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK
Op de website van 42 PRINTING worden algemene bezoekgegevens bijgehouden,
Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. 42 PRINTING gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
 
GOOGLE ANALYTICS
42 PRINTING maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van 42 PRINTING bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan 42 PRINTING te kunnen verstrekken en om haar
adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk
wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.
 
GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar
42 Printing, Andy Tack
Wielsbekestraat 62, 8780 Oostrozebeke, 42printing@telenet.be

42 PRINTING zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren
 
 
BEVEILIGEN
42 PRINTING neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende
maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
De website van 42 PRINTING maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te waarborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst door 42 PRINTING verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met 42 PRINTING op via 42printing@telenet.be.
42 PRINTING is een website van Vweb bvba, BTW  BE 0817 821 153, Cesar Gezellestraat 50, 8310 Brugge